Inschrijven Bedrijventeam

INSCHRIJVING GESLOTEN; MAXIMUM AANTAL VAN 500 DEELNEMERS BEREIKT.

De inschrijving voor de 3e editie van Roermond City Swim is gesloten, maar we hebben een 'wachtlijst' voor mensen die toch graag mee willen doen. Als deelnemers zich afmelden, dan kun je mogelijk toch mee doen. Geef dit door via info2019@roermondcityswim.nl als je op de wachtlijst wilt staan.

Wil je als bedrijventeam deelnemen aan Roermond City Swim? Dat kan! Zo'n team bestaat uit maximaal 5 deelnemers. Wil je met meer mensen meedoen neem dan contact met ons op via: info2019@roermondcityswim.nl en dan bespreken wij de mogelijkheden.

Bedrijfsteams kunnen meedoen aan de 500 meter, 1000 meter of 2000 meter. De inschrijfkosten per team zijn €500,-, de op te halen streefdonaties per team bedragen €100,- per teamlid. Deze tarieven zijn gelijk voor zowel de 500 meter als de 1000 en 2000 meter. Door inschrijving als bedrijfsteam wordt het bedrijf 'Vriend van Roermond City Swim'. Hiervoor ontvang je als bedrijf een aantal interessante extra's.

Binnen één team moeten alle deelnemers dezelfde afstand zwemmen.

Wordt Partner van Roermond City Swim

Wil je met jouw bedrijf nog meer betekenen voor Roermond City Swim? Kijk op onze partner pagina of neem contact op met secretaris@roermondcityswim.nl voor meer informatie. Je kunt ons ook bellen via (0)6- 8327 5286.

Deelname met een bedrijfsteam is standaard onderdeel van elk partnerpakket. Andere voordelen zijn altijd maatwerk. We overleggen graag samen hoe we jouw bedrijf optimaal laten profiteren van de samenwerking met Roermond City Swim.

1. Persoonlijke gegevens Deelnemer 1 (Team aanvoerder)

2. Adresgegevens

3. Team details

Je kunt meer teamleden uitnodigen na een succesvolle registratie.

4. Contactgegevens

Let op, dit emailadres wordt gebruikt voor de registratie en alle e-tickets

5. Afstand

6. Overzicht

Registratie kosten
€ 500,00

7. Betalingsdetails