Inschrijven Familie

INSCHRIJVING GESLOTEN; MAXIMUM AANTAL VAN 500 DEELNEMERS BEREIKT.

De inschrijving voor de 3e editie van Roermond City Swim is gesloten, maar we hebben een 'wachtlijst' voor mensen die toch graag mee willen doen. Als deelnemers zich afmelden, dan kun je mogelijk toch mee doen. Geef dit door via info2019@roermondcityswim.nl als je op de wachtlijst wilt staan.

Zwemmen is een sport voor alle leeftijden. Bij Roermond City Swim kun je je daarom opgeven met je familie! Bereid je samen voor en haal met jouw familie geld op voor het goede doel. Wat is er mooier?

Het inschrijfgeld voor een gezin bedraagt in totaal slechts €25. Of je nu met het minimale aantal (3) of met het maximale aantal deelnemers (5) uit één gezin deelneemt.

Pic2Go

Vanaf dit jaar kun je jouw City Swim ervaring vastleggen met een persoonlijk filmpje! Door middel van een code wordt je het hele evenement gefilmd. Achteraf maken we een mooie en persoonlijke video (voorbeeld). Maak gebruik van deze service door het vinkje Pic2Go aan te vinken bij je inschrijving. Je kunt Pic2Go ook achteraf kopen in de webshop.

Bij inschrijven als familie, kun je maar 1 Pic2Go bestellen voor je gezin. Wil je voor elk gezinslid deze service hebben? Dan kun je later in de webshop deze service extra erbij bestellen voor al je losse gezinsleden.

1. Persoonlijke gegevens Deelnemer 1 (Familiehoofd)

2. Adresgegevens

3. Familie details

Je kunt meer familieleden uitnodigen na een succesvolle registratie.

4. Contactgegevens

Let op, dit emailadres wordt gebruikt voor de registratie en alle e-tickets

5. Afstand

6. Overzicht

Registratie kosten
€ 25,00

7. Betalingsdetails