Borstcrawl voor een Heldere Geest: Mijn 5 km Zwemuitdaging voor de Stichting Samen Bewegen

18-07-2024 | 17:37

ย 

๐™€๐™ง ๐™ž๐™จ ๐™ž๐™š๐™ฉ๐™จ ๐™ข๐™–๐™œ๐™ž๐™จ๐™˜๐™ ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™ฏ๐™ฌ๐™š๐™ข๐™ข๐™š๐™ฃ ๐™ž๐™ฃ ๐™ค๐™ฅ๐™š๐™ฃ ๐™ฌ๐™–๐™ฉ๐™š๐™ง. Het is niet alleen de fysieke uitdaging die het zo boeiend maakt, maar ook de mentale rust die het brengt. Terwijl ik door het water glij, voel ik de spanning van me afspoelen. Elke slag brengt me dieper bij mezelf, een staat van mindfulness. Volledig in het hier-en-nu, me bewust van elke beweging, elke ademhaling en het water dat mijn huid raakt.

Doelen stellen is een integraal onderdeel van mijn passie voor zwemmen. In open water zijn deze doelen vaak groter en uitdagender dan de trainingen in het zwembad. Het vergt niet alleen kracht en uithoudingsvermogen, maar ook een sterke wil en doorzettingsvermogen. Een van mijn volgende doelen is de ๐™๐™ค๐™š๐™ง๐™ข๐™ค๐™ฃ๐™™ ๐˜พ๐™ž๐™ฉ๐™ฎ ๐™Ž๐™ฌ๐™ž๐™ข, een onderdeel van Roermond Run & Swim.

๐˜–๐˜ฑ ๐˜ป๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ 31 ๐˜ข๐˜ถ๐˜จ๐˜ถ๐˜ด๐˜ต๐˜ถ๐˜ด ๐˜ป๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜ช๐˜ฌ 5 ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ. Dit evenement combineert mijn liefde voor zwemmen met mijn wens om een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschap en om mijn doelbedrag van โ‚ฌ1000 te realiseren door middel van donaties en sponsoring.

De Roermond City Swim is niet zomaar een wedstrijd; het is een kans om te laten zien hoe sport en goede doelen hand in hand kunnen gaan. Het biedt een platform om fondsen te werven en bewustzijn te creรซren voor ๐™Ž๐™ฉ๐™ž๐™˜๐™๐™ฉ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™Ž๐™–๐™ข๐™š๐™ฃ ๐˜ฝ๐™š๐™ฌ๐™š๐™œ๐™š๐™ฃ, die bewegingsactiviteiten organiseert voor mensen met dementie in samenwerking met een twintigtal lokale sport- en bewegingsaanbieders.

Voor mij betekent het 5 kilometer zwemmen in open water niet alleen een fysieke prestatie, maar ook een manier om mijn passie te delen en anderen te inspireren.

Donateurs voor de Roermond City Swim 2024 zetten zich in voor Stichting Samen Bewegen, ๐™™๐™ž๐™š ๐™—๐™š๐™ฌ๐™š๐™œ๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™จ๐™–๐™˜๐™ฉ๐™ž๐™ซ๐™ž๐™ฉ๐™š๐™ž๐™ฉ๐™š๐™ฃ ๐™ค๐™ง๐™œ๐™–๐™ฃ๐™ž๐™จ๐™š๐™š๐™ง๐™ฉ ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง ๐™ข๐™š๐™ฃ๐™จ๐™š๐™ฃ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™™๐™š๐™ข๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™ž๐™š in samenwerking met een twintigtal lokale sport- en bewegingsaanbieders.

Ik zou jou willen vragen om een kleine donatie, door mijn 5 kilometer lange zwemtocht te sponsoren en bij te dragen aan dit prachtige doel. Jouw steun kan een verschil maken in het leven van mensen met dementie. Voor meer informatie en om te doneren, bezoek mijn sponsorpagina:
๐™๐™ฉ๐™ฉ๐™ฅ๐™จ://๐™ฌ๐™ฌ๐™ฌ.๐™ง๐™ค๐™š๐™ง๐™ข๐™ค๐™ฃ๐™™๐™˜๐™ž๐™ฉ๐™ฎ๐™จ๐™ฌ๐™ž๐™ข.๐™ฃ๐™ก/๐™›๐™ช๐™ฃ๐™™๐™ง๐™–๐™ž๐™จ๐™š๐™ง๐™จ/๐™ฅ๐™ž๐™š๐™ฉ๐™š๐™ง-๐™ ๐™ช๐™ž๐™ฉ

Alvast bedankt voor je steun!

Mooie dag.
Pieter | steamuleer.pro

Meer informatie te vinden op roermondcityswim.nl

#openwaterzwemmen #goededoel #stichtingsamenbewegen #dementie #mensenmetdementie #beweginsactiviteiten #mindfulness #hierennu #ontspanning #helderegeestย  #doelenstellen