Inschrijven Kids

INSCHRIJVING GESLOTEN; MAXIMUM AANTAL VAN 500 DEELNEMERS BEREIKT.

De inschrijving voor de 3e editie van Roermond City Swim is gesloten, maar we hebben een 'wachtlijst' voor mensen die toch graag mee willen doen. Als deelnemers zich afmelden, dan kun je mogelijk toch mee doen. Geef dit door via info2019@roermondcityswim.nl als je op de wachtlijst wilt staan.

Kids schrijven zich in voor een afstand. Na het behalen van een bekwaamheidscertificaat bij een RCS clinic voor kids is de afstand definitief. Ben je niet in staat (of in staat geweest) om aan de clinics deel te nemen, zorg dan dat je ouders, samen met een trainer, het verzoek indienen om aan een langere afstand te mogen deelnemen. Dit verzoek moet ingediend worden via info2019@roermondcityswim.nl

Leeftijdsgrens:
Hetzelfde geldt als je te jong bent om deel te nemen aan een bepaalde afstand. Dan kun je door je ouders, vergezeld van een verklaring van de trainer, aan de organisatie verzoeken om toch deel te kunnen nemen.

Pic2Go

Vanaf dit jaar kun je jouw City Swim ervaring vastleggen met een persoonlijk filmpje! Door middel van een code wordt je het hele evenement gefilmd. Achteraf maken we een mooie en persoonlijke video voor jou (voorbeeld). Maak gebruik van deze service door het vinkje Pic2Go aan te vinken bij je inschrijving. Je kunt Pic2Go ook achteraf kopen in de webshop.

Teams

Wil je als vriendenteam meedoen? Meld je teamleden allemaal aan als individu en stuur daarna een mail naar wedstrijdsecretariaat@roermondcityswim.nl. Zet in de mail de namen van de deelnemers en de naam van je vriendenteam. We zijn ook erg benieuwd naar de motivatie van jullie team met een leuke foto!

1. Persoonlijke gegevens

2. Adresgegevens

Let op, dit emailadres wordt gebruikt voor de registratie en alle e-tickets

Klaar? Ga terug naar boven

3. Begeleider details

Voeg land nummer bij
Let op, dit emailadres wordt gebruikt voor de registratie en alle e-tickets

4. Afstand

5. Overzicht

Registratie kosten
€ 7,50

6. Betalingsdetails